Yoga

Iedere maandagochtend en donderdagavond wordt er door Astrid van Wakeren een doorlopende yogagroep gegeven. Zij geeft les in Tibetaanse yoga & meditatie.

In deze lessen combineren we Tibetaanse yoga (kum nye) en meditatie, die beide hun oorsprong hebben in het Tibetaans boeddhisme.

De yogaoefeningen worden langzaam en aandachtig gedaan waarbij de nadruk ligt op het bewegen en ervaren. Daardoor worden onderliggende spanningen en blokkades voelbaar en kunnen zij zichzelf transformeren en oplossen. Daarnaast stimuleren de oefeningen de doorstroming van de levensenergie door het hele lichaam, waardoor je meer gaat voelen en krachtiger in het leven staat. Ademoefeningen helpen om deze energie nog vrijer te laten stromen en meer voldoening en vreugde te ervaren.

De meditatie oefeningen helpen je om op diepere niveaus te ontspannen, zodat het ademen kalmer wordt en je hoofd meer tot rust komt. Tegelijkertijd ontwikkel je een standvastige en ontspannen alertheid in alles wat je onderneemt.

Huiswerk oefeningen ondersteunen je om ontspanning, energie en alertheid in het dagelijks leven toe te passen.

Een gemiste les kan ingehaald worden bij de andere doorlopende groep.

Facebook: Tibetaanse yoga & meditatie

Datum Iedere:
maandagochtend  van 10:00 – 11:30 uur
donderdagavond van 19:30 – 21;00 uur
Data  doorlopend
Prijs 10 lessen € 90,-
proefles € 10,-
Trainer/Info Astrid van Wakeren, 06 23695089
Aanmelden per mail: tym.afoort@gmail.com
Betalen  NL 48 TRIO 019 84 89 692 t.n.v. A van Wakeren  ov.v. doorlopende yoga groep.

 

 

 

 

 

 

 

Een proefles is altijd mogelijk. Kosten proefles € 10,-,  bij aanmelding voor 10x wordt dit als eerste les gerekend. Tussentijds instromen is mogelijk.