Levens- Loopbaan-coaching

“Het leven zit vol keerpunten. En zolang je blijft zoeken naar inzicht, ontstaan er altijd weer openingen naar een nieuw en ruimer perspectief.”

(Robert Hartzema, Boeddhistische Psychologie)

Ben jij terechtgekomen op zo’n keerpunt in je leven? En wil je aan de slag met een loopbaan- of studievraag of een vraag die direct gekoppeld is aan de levensfase waarin je nu zit? Dan wil ik mijn persoonlijke ervaring, mijn opleidingen en werkervaring als (loopbaan)coach en trainer graag voor jou inzetten.

Als (loopbaan)coach en trainer loop ik, onopvallend en faciliterend, een periode met je mee. Ik hoor wat je zegt en zoek naar de kern van je vraagstelling. Analytisch en intuïtief, invoelend en scherp, zonder veroordelend te zijn zoek ik steeds naar waar het voor jou nu werkelijk om gaat. Ik stimuleer je om je eigen kracht en kwaliteiten (weer) in te gaan zetten. Mijn aanpak is persoonlijk en praktisch tegelijkertijd. Ik luister en stel vragen die je dichter bij je eigen antwoord kunnen brengen. Serieusheid en lichtheid gaan hand in hand. En, het resultaat telt. Ik vind het belangrijk dat jij er iets aan hebt, dat je daarna verder kunt en weet dat je – weer – op koers ligt.

Ook voor werkgevers kan ik vanuit mijn ervaring en expertise een passend aanbod samenstellen. Zie hiervoor ook de verschillende trajecten en trainingen die ik aanbied op mijn website: www.hildehabicht.nl.

Voor een afspraak of meer informatie kun je  contact opnemen met:
Hilde Habicht, 06 2451 2992  of per mail: hilde@hphabicht.nl

De praktijk is gevestigd op de volgende locaties:
– Havenweg 21 G, 3812 PR  Amersfoort
– Bachweg 54, 3816 NJ Amersfoort