Over ons

Hilde Habicht (1956)
Zij geeft de cursus Ruimte geven aan je verlangen.

Hilde werkt als trainer, coach en (loopbaan) adviseur, voornamelijk in de zorgsector. Ze heeft diverse opleidingen op dit gebied gevolgd. Sinds 2005 heeft ze ook haar eigen praktijk www.hildehabicht.nl.

Sinds 2008 volgt zij trainingen Boeddhistische psychologie, Tibetaanse yoga en  meditatie en de voortgezette dzokchen training bij Robert Hartzema en Marjan Möller www.karnak.nl.


Astrid van Wakeren  (1966)
Zij geeft de cursus Tibetaanse yoga en meditatie.

Astrid is van oorsprong verpleegkundige en werkte met name in de geestelijke gezondheidszorg. In januari 2008 is zij in Amersfoort en Scherpenzeel een praktijk voor haptotherapie gestart.

Sinds  2004 volgt zij trainingen Boeddhistische psychologie, Tibetaanse yoga en meditatie en de voortgezette dzokchen training bij Robert Hartzema en Marjan Möller. In deze groepen begeleidt zij regelmatig de yoga-oefeningen en geeft samen met collega’s les tijdens de oefendagen.

Sinds 2012 geeft zij de voor- en najaarscursus Tibetaanse yoga en meditatie. Daarnaast geeft zij ook wekelijks yoga en meditatie aan een doorlopende groep op donderdagavond. Een tweede doorlopende yoga- en meditatiegroep op maandagochtend start in januari.

Tevens is de Praktijk voor haptotherapie, Astrid van Wakeren, gevestigd op de Havenweg.  www.avwhapto.nl.

Facebook: Praktijk voor Haptotherapie, Astrid van Wakeren

 


Monique Verschoor (1966)
Zij geeft de cursus Beter slapen en ontspannen.

Monique werkt als operatie-assistente.  Daarnaast  heeft ze  in 2012 een opleiding tot meditatieleraar gedaan.

Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van niet goed kunnen in/doorslapen. Dit heeft haar op het pad van yoga en meditatie gebracht en heeft  haar zoveel rust en energie in het dagelijkse leven  gegeven. Ze wil dit graag delen door middel van een  lesprogramma  met veel inzichten en ervaringen.

Van 2014  tot 2017 volgde zij de training Boeddhistische psychologie, Tibetaanse yoga en meditatie en de voortgezette dzokchen training bij Robert Hartzema en Marjan Möller www.karnak.nl.